Waarom onderhoud door Kuiper en Zonen

Kuiper en Zonen kan het onderhoud van uw ketel en branderinstallatie snel en zorgeloos voor u uitvoeren. Lees vijf redenen waarom u het onderhoud aan Kuiper en Zonen kan overlaten.
onderhoud ketel tips 1
Onderhoud ketel tips 2
Onderhoud ketel tips 4
Onderhoud ketel tips 5
Onderhoud ketel tips 6

U wilt zo min mogelijk hinder ondervinden van het onderhoud aan uw ketel. Kuiper en Zonen kan het totaalonderhoud van uw ketel en branderinstallatie snel en zorgeloos voor u uitvoeren. Onderstaand vindt u vijf redenen waarom het uitbesteden van het onderhoud aan Kuiper en Zonen voor u de beste keuze is.

1. Ervaring en kennis

Kuiper en Zonen heeft sinds 1918 met vier generaties Kuiper expertise in ketels opgebouwd. Of het nu gaat om nieuwe ketels, verhuur, onderhoud, reparatie, of revisie, wij hebben alles onder één dak en voeren alle werkzaamheden met eigen vakmensen uit.

2. Ketel en brander onderhoud

U dient uw ketel en brander periodiek te laten toetsen. Bij de ketelkeuring wordt uw ketel wordt deels gedemonteerd, aangezien deze inwendig gekeurd dient te worden. Dit is het meest geschikte moment om uw ketel te onderhouden. Wij bereiden de ketel voor om te keuren, voeren onderhoud en eventuele reparaties uit, controleren appendages en testen beveiligingen. Daarnaast zal de brander regelmatig onderhoud nodig hebben en ook zullen er verplichte inspecties plaats moeten vinden. Kies voor één bedrijf met alle specialismes, wat ervoor zorgt dat het onderhoud u zo min mogelijk tijd kost.

3. Minimale stilstand verliezen

Kuiper en Zonen heeft eigen specialisten in dienst die het ketel- en branderonderhoud, de reparaties en revisies zelf uitvoeren. Indien nodig worden reparaties zoals scheurvorming of reparaties aan het druklichaam direct door één van onze certificaatlassers uitgevoerd. Eventueel benodigde onderdelen (nieuw en gebruikt) hebben wij nagenoeg allemaal op voorraad in ons eigen magazijn. Ook kunnen wij, indien gewenst, de continuïteit van uw productieproces waarborgen door een ketel uit onze eigen verhuurvloot in te zetten.

4. Gemak en veiligheid in één bedrijf

Wij hebben alle certificaten en voldoen aan alle normen, zodat we het onderhoud snel en zonder oponthoud uit kunnen voeren, zonder tussenkomst van derden. Kuiper en Zonen is één van de in Nederland T0103 “veiligheids appendages”-gecertificeerde bedrijven. Wij mogen revisies aan appendages en veiligheden zelf uitvoeren, met speciaal opgeleid personeel.

We zijn door SCIOS (Stichting Certificatie Inspectie Onderhoud Stookinstallaties) erkend voor keuringen van uw branderinstallatie. Onze medewerkers zijn gecertificeerd om een Periodieke inspectie (PI) en Periodiek Onderhoud (PO) uit te voeren. Tevens verzorgen wij de Eerste of Bijzondere Inspectie (EBI).

Kuiper en Zonen is VCA** gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat, zodat er veilig gewerkt wordt op uw locatie. Daarnaast zijn zij ook bekend met LOTO procedures. Tevens wordt de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd door middel van procedures uit onze ISO 9001/2008 certificering.

5. Altijd toegang tot uw ketelinformatie en rapportages

Wij bewaren alle informatie over uw ketel op een server waar u 24 uur per dag vanaf onze website op kunt inloggen. Hier vindt u de handleiding, keuringen en beschikbare informatie van uw ketel. Daarnaast worden hier ook uw inspectie-, service- en onderhoudsrapportages bewaard.

U heeft altijd kosteloos toegang tot de informatie die u nodig heeft voor de vergunningsverleners als hinderwet, arbeidsinspectie, Lloyd’s, verzekeraars of andere keuringsinstanties. Wij gaan net dat stapje verder om u van dienst te zijn! 


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl