Home / Onderhoud / Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is zeer interessant wanneer u uw stookinstallatie in topconditie wilt houden. We bieden hier altijd een maatwerk pakket voor aan, toegespitst op uw specifieke wensen.
Onderhoudscontract

Kuiper en Zn heeft altijd een lange termijn visie voor ogen, vandaar dat de onderhoudscontracten een belangrijk onderdeel zijn van het portfolio. We streven er naar u voor langere tijd optimaal van dienst te zijn. Hiervoor hebben we verschillende soorten onderhoudscontracten, elk specifiek toegespitst op uw behoefte. De duur van het contract is vooraf door u zelf te bepalen, rekening houdend met uw situatie. Wanneer u nog twijfelt over een onderhoudscontract moet u zich beseffen dat een ongewenste stilstand van uw installatie door onvoldoende onderhoud vele malen duurder is dan wanneer u tijdig onderhoud door ons laat plegen.

Voor al onze onderhoudscontracten gelden de volgende voordelen:

  • Een vast aanspreekpunt voor uw stookinstallatie
  • Kosten worden evenredig over de onderhoudsperiode verdeeld waardoor u vooraf weet waar u aan toe bent.
  • Bij vervangende onderdelen geniet u een korting van 10 % op de bruto catalogus prijzen van de meest voorkomende merken als Econosto, Grundfos, etc.
  • 24/7 storingsdienst met een gegarandeerde telefonische responsetijd van 1 uur na telefonische storingsmelding en uiterlijk 4 uur na uw melding op uw locatie.
  • Bij inzet huurketel geniet u een korting van 10 % op de bruto huurpenningen.
  • De historie van uw installatie is bekend waardoor we niet onnodig onderdelen vervangen

Uiteraard is maatwerk mogelijk zoals u gewend bent van ons. Neem hiervoor contact met ons op zodat wij een passend voorstel kunnen doen. 


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl