Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
De Viessmann hoge druk stomketels

Viessmann Ketels

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Als internationaal opererend familie bedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring. Opgericht in 1918mogen wij ons het oudste stoomketel bedrijf van Nederland noemen. Wij zijn toonaangevend op het gebied van onderhoud van stoomketelinstallaties: van het onderhoud van branders tot het keuring gereed maken van de ketels. Sinds 2003 is er een actieve samenwerking met Viessmann ketels waardoor bijna alles tot de mogelijkheden behoort.

Viessmann ketels perfecte combinatie met Kuiper en zonen

Dat 1 en 1 samen 3 kan maken heeft de samenwerking met Viessmann ketels wel duidelijk gemaakt. De synergie tussen beide bedrijven is enorm. Waar Viessmann uitblinkt in het leveren van zeer hoogwaardige kwaliteit producten zijn wij experts in engineering en uitvoering.

Viessmann ketels voor individuele oplossingen

Wij leveren in samenwerking met Viessmann ketels waar klanten behoefte aan hebben. Wij kunnen daarom inspelen op uw individuele vraag. Wij bieden efficiŽnte oplossingen voor industriŽle toepassingen tot 120 MW warmte en 120t stroom/h. Onze samenwerking zorgt tevens voor de snelste levertijden.

Zo behoren United Softdrinks, Carels, Wolter & Dros, BAM Techniek, Phillips, Corus, Nuon, Essent, Erasmus tot ons tevreden klantenbestand

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over de Viessmann ketels, ketelservice of ketelbouw of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl