Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Kuiper en Zonen Veiligheden

Veiligheden

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Wij zijn een in 1918 opgericht familie bedrijf dat inmiddels internationaal grote bekendheid geniet. Onze jarenlange ervaring en het scherpe oog waarmee wij naar een duurzame toekomst kijken maken dat wij een innovatief en toonaangevend bedrijf in deze branche genoemd mogen worden. Kennis, expertise en veiligheden staan bij ons hoog in het vaandel.

Veiligheden zijn maximaal ingebouwd

Door alleen gebruik te maken van de meest hoogwaardige kwaliteit materialen is een maximale werking van een ketel nog niet gegarandeerd. Andere zaken als veiligheidstoestellen leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Veiligheidstoestellen behoren tot de voorzieningen (veiligheden) die moeten voorkomen, dat in de installaties hogere drukken optreden dan waarvoor ze ontworpen zijn.

Drukbeveiliging is zo belangrijk

In Nederland zijn deze veiligheden vastgelegd in de ”regels voor toestellen onder druk” Hierin is vastgelegd dat deze veiligheden dienen te worden gereviseerd en afgesteld door een daarvoor gecertificeerd bedrijf met een ISO 9001/2000 kwaliteitssysteem alsmede het certificaat voor hermerkings bevoegdheid voor veiligheidstoestellen (” erkend revisiebedrijf ”). Beide certificaten zijn in ons bezit.

Onze experts werken uitsluitend naar deze maatstaven. Alles om te voorkomen dan er ongelukken gebeuren en een productieproces hiermee komt stil te liggen.

Meer weten over de veiligheden bij Kuiper en Zonen

Wilt u meer informatie over de veiligheden of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.. U ontvangt van ons altijd een gratis advies.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl