Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Kuiper en Zonen onderhoud en ketelservice

Ketelservice

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Als internationaal opererend familie bedrijf zijn wij ook in Nederland toonaangevend op het gebied van stoomketelinstallaties in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten onderhoud en biedt onze ketelservice maximaal gebruik van onze expertise op het gebied van stoomketelinstallaties.

Ketelservice en periodiek onderhoud

Dankzij 88 jaar ervaring op het gebied van ketelinstallaties en ketelservice. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

 1. ketelkeuringen
 2. onderhoud van de branders
 3. reparatie van de ketel
 4. chemisch reinigen
 5. ketelrevisie
 6. SCIOS, PI, PO, POI, EBI
 7. Om u snel van dienst te zijn met onze ketelservice en uw productieverlies zo veel mogelijk te beperken, kunnen onze servicemonteurs zeer snel ter plekke zijn om de calamiteit te verhelpen.

  Wat kunt u van ons verwachten

  Onze ketelservice omvat: servicedienst, onderhoudscontracten, modificatie en nieuwbouw van stoominstallaties, een storingsdienst welke 7 dagen per week 24/24 uur bereikbaar is. Tevens hebben wij een zeer grote voorraad met appendages en regel- en beveiliging apparatuur. Het is vanzelfsprekend dat onze monteurs PO en PI gecertificeerd zijn.

  Vragen is weten

  Wilt u meer informatie over onze ketelservice of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U ontvangt van ons altijd een gratis advies.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl