Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Kuiper en Zonene Ketelreparatie

Ketelreparatie

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Wij zijn een internationaal opererend familie bedrijf dat in 1918 is opgericht. Jarenlange ervaring en een innovatie bedrijfsvoering maakt dat wij u het hele scala wat betreft industriŽle stoomketelinstallaties kunnen aanbieden. Ook op het gebied van ketelreparatie kunt u bij ons uitstekend terecht.

Ketelreparatie snel en nauwkeurig

Defecten aan uw stookinstallatie betreffende stoom, heet/warmwaterketels kunnen tot grote productieverliezen leiden en daardoor ook automatisch zeer hoge kosten met zich meebrengen. Dit wilt u het liefst voorkomen maar mochten er zich calamiteiten voordoen dan wilt u z.s.m. geholpen worden. Wij zorgen daarvoor!

Ketelreparatie houdt het volgende in

Of het nu gaat om laswerkzaamheden of om brander-technische zaken, in elke situatie kunnen wij u door middel van onze vakmensen en onze grote voorraad reserve onderdelen ŗ la minute met onze ketelreparatie van dienst zijn. Wij gaan direct aan de slag en voeren de ketelreparatie zorgvuldig en snel uit om eventuele productieverliezen tot een absoluut minimum te beperken.

Wij hebben dan ook een storingsdienst welke 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaarstaat. Mocht een ketelreparatie meer tijd in beslag nemen dan kunnen wij u met huurketels verder helpen.

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over onze ketelreparatie of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U ontvangt van ons altijd een gratis advies.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl