Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Ketelkeuring en onderhoud

Ketelkeuring

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Wanneer uw stoomketel, verwarmingsketel of heetwaterketel aan een ketelkeuring toe is, is niets fijner dan dit uithanden te geven aan een expert op dit gebied. Wij zorgen voor de begeleiding van de keuring welke wordt uitgevoerd door een bevoegde notified body, zoals het keuringsorgaan Lloyd’s.

Ketelkeuring betekent 2 jaar probleemloos functioneren

Volgens de voorschriften dienen ketels iedere twee jaar door een erkend bedrijf te worden gekeurd. Wij verzorgen deze ketelkeuring graag van A tot Z voor u. Geeft u ons de datum door en wij regelen de rest. Van de begeleiding van de uitvoerend inspecteur van de ketelkeuring tot het weer probleemloos laten functioneren van uw ketel kunt u op onze kennis en service rekenen.

Wat houdt een ketelkeuring precies in

Naast de begeleiding van de keuringsinspecteur verzorgen wij de revisie van de appendages en veiligheden. Ook worden alle drukbussen en pakkingen nauwkeurig op dichtheid gecontroleerd. Uiteindelijk bouwen wij de ketel weer op en stellen deze weer in bedrijf en testen nogmaals. Uw ketel kan er weer twee jaar probleemloos tegenaan.

Voor de ketelkeuring, het reviseren en afstellen van de beveiligingen bezitten wij alle benodigde certificaten, als ISO9001/2000, alsmede de bevoegdheid voor veiligheden, volgens T0103 Lloyds.

Vragen is weten

Kortom, is uw ketel toe aan een ketelkeuring of ketelservice, informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Om productieverlies te voorkomen kan u gebruik maken van onze huurketels. Meer weten, neem contact met ons op.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl