Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
ketelbouw

Ketelbouw

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Wij zijn een internationaal opererend familie bedrijf dat in 1918 is opgericht. Jarenlange ervaring en een innovatie bedrijfsvoering maakt dat wij u het hele scala wat betreft industriŽle stoomketelinstallaties kunnen aanbieden. Ook op het gebied van ketelbouw zijn wij toonaangevend zowel binnen- als buiten Nederland.

Ketelbouw - uniek in Nederland

Door meer dan 88 jaar actief te zijn met industriŽle 3 treks vuurgang - vlampijpketels behoren wij tot 's lands oudste ketelbouw bedrijf. Een steeds kleiner wordende bedrijfsbranche waarbij echte specifieke vakkennis doorslaggevend is voor succes.

Eigen ketelbouw productie en samenwerking Viessmann

Voor seriematige ketelbouw productie van o.a.de 3 treks stoomketels hebben wij een samenwerkingsverband met Viessmann Nederland, waardoor in veel gevallen zeer korte levertijden mogelijk zijn.

Specials zoals afgassen ketels en ketels met een vierde trek worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd volgens de nieuwste codes PED met CE markering.

Tevreden klanten

Natuurlijk zijn wij gepast trots op alle ketelbouw die wij in de afgelopen hebben afgeleverd. Hieronder een aantal die wij u willen noemen. Klanten als United Softdrinks, Carels, Wolter & Dros, BAM Techniek, Phillips, Corus, Nuon, Essent, Erasmus, profiteerde al van ons werk.

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over onze ketelbouw of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U ontvangt van ons altijd een gratis advies.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl