Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Kuiper en Zonene Incinerator

Incinerator

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Een al sinds 1918 toonaangevend bedrijf binnen de stoomketelinstallatie branche. Wij zijn een innovatief bedrijf met een enorme kennis en ervaring. Zo kunt u bij ons terecht voor warmwaterketels, heetwaterketels, lage- en hoge druk stoomketels, ontgassers, rookgaskoelers en verbrandingsovens ( incinerator ).

Incinerator voor hergebruik energie

Doel van de Incinerator: recuperatie van de rookgassen, waarbij de rookgassen worden terug gekoeld en de vrijgekomen energie middels een warmtewisselaar in stoom of heet/warm water worden omgezet. Denk duurzaam en maak maximaal gebruik van wwn incinerator.

Wij onderzoeken, adviseren en bouwen

Alle ketels worden door ons in eigen beheer berekend, ontworpen en gebouwd, waarbij uw specifieke proces centraal staat. Uiteraard volgens de laatste PED eisen en onder CE markering. Op deze manier kunnen wij exact inspelen op de wensen van uw bedrijf. Zo kunnen wij bij een discontinu bedrijf, de ketel voorzien van een by pass kleppensectie zodat het gebruik van de Incinerator beter wordt benut.

Een Incinerator heeft een relatief lage investeringen en steeds hoger wordende brandstofprijzen maken dat deze toepassingen veelvuldig wordt gekozen en zeer snel is terugverdiend. Maak een afspraak met een van onze experts en beoordeel zelf wat uw voordelen zijn.

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over onze Incinerator of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U ontvangt van ons altijd gratis advies.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl