Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Kuiper en Zonen huurketel

Huurketels

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Wij zijn een internationaal opererend familie bedrijf dat in 1918 is opgericht. Jarenlange ervaring en een innovatie bedrijfsvoering maakt dat wij u het hele scala wat betreft industriŽle stoomketelinstallaties kunnen aanbieden. Ook op het gebied van huurketels kunt u bij ons uitstekend terecht.

Huurketels te leveren op afroep

Wilt uw stoom-, warm of heet water capaciteit voor een kortere of langere periode ondersteunen of uitbreiden dan bieden wij u hierin allerlei mogelijkheden. Of het nu gaat om een verhuizing of als overbrugging wij staan direct voor u klaar en kunnen u huurketels naar behoefte leveren.

Gevarieerd aanbod

Zo hebben wij ketels in alle denkbare capaciteiten variŽrend van 200 kg/h tot 30 ton/h per ketel. Binnen enkele dagen ontvangt u waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Het bedrijfsklaar aanleveren van 100 ton stoom/uur is geen enkel probleem. U kunt daarbij ook nog een keuze maken uit zowel aardgas gestookte huurketels of olie gestookte huurketels. Een combinatie van deze beide huurketels behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden u deze voordelen

  • Eigen technici en transport, hierdoor snelle service
  • Alle huurketels zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Leveren met begeleidend technisch- en logistiek advies

Huurketels afgestemd op uw behoeften

Kortom, op zoek naar huurketels, vraag het eerst onze specialisten en kijk dan verder. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden ook op het gebied van ketelkeuringen en ketelonderhoud.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl