Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
drukvaten

Drukvaten

Welkom op onze website. Kuiper en Zonen is een internationaal opererend familie bedrijf dat is opgericht in 1918. Sinds jaren toonaangevend in Nederland. Als innoverend bedrijf met een scherp oog gericht op een duurzame toekomst zijn wij instaat onze klanten te leveren, dat wat zijn willen. Bent u opzoek naar drukvaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Drukvaten in verschillende afmetingen

Drukvaten omschrijven wij als afgesloten ruimtes waarin zich een gas of vloeistof bevinden met een druk die afwijkt van de druk van de omliggende omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in zowel horizontale – als verticale drukvaten. Zowel in grootte als in uitvoering bestaat er een grote verscheidenheid aan drukvaten. Wij zijn instaat u te adviseren over onze drukvaten en naar wens te bedienen.

Drukvaten veilig en kruipvast

Al onze drukvaten voldoen aan alle fundamentele richtlijnen en veiligheidsvoorschriften. Ter voorkoming van enig risico moeten de drukvaten kruipvast zijn en zodanig belast worden dat plastisch vervormen en explosies uitgesloten worden. Vanzelfsprekend zijn er instanties als ‘het Stoomwezen’ die hier nauwkeurig op toezien.

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over onze drukvaten, averbranders of condensors of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl