Meer informatie?
Bel 0318 63 20 92
Autoclaven

Autoclaven

Welkom op de website van Kuiper en Zonen. Als oudste stoomketelbedrijf van Nederland zijn wij al jaren toonaangevend op het gebied van het leveren, verhuren en onderhouden van complete industriŽle stoomketelinstallaties. Wij kennen als geen ander de belangrijke rol van goed functionerende autoclaven.

Autoclaven op maat gemaakt

Wanneer u op zoek bent naar standaard of zeer specifieke uitgevoerde autoclaven, dan kunt u zich het best door een van onze experts laten adviseren. Ons assortiment autoclaven is enorm. Zo kunt u bij ons te recht voor splinter nieuwe autoclaven met een diameter tot wel 3 meter en een lengte tot wel 40 meter en een druk tot 20 barg behoort tot de mogelijkheden.

Kennis, service en een scherpe prijs

Wanneer u voor de aanschaf van autoclaven gebruik maakt van onze diensten, kunt u niet alleen rekenen op expertise en kwaliteit maar dit alle leveren wij ook nog eens tegen een sterk concurrerende prijs. Een bedrijf dat al zoveel jaar werkzaam is binnen deze specialistische branche, levert gegarandeerd dat wat u wenst.

Vragen is weten

Wilt u meer informatie over autoclaven, condensors of naverbranders of heeft u gewoon vragen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.


Huurketels | Naverbranders
Zoekmachine optimalisatie by 24orange.nl